Vi erbjuder en handfull olika behandlingar.

GREAT LENGTHS HÅRFÖRLÄNGNING

GREAT LENGHTS HÅRFÖRLÄNGNING

GREAT LENGTHS ÄR VÄRLDSLEDANDE NÄR DET GÄLLER HÅREXTENSIONS OCH ÄR AV HÖGSTA KVALITE.

Håret är av 100 % äkta från människan och ett så kallat Remy hår, fjällskikt ligger åt samma håll vilket innebär att håret inte kan bli trassligt och smälter fint in i ditt egna hår. Håret genomgår en långsam avpigmentering på 15-20 dagar, håret bleks alltså inte med blekpulver. Där av behålls den höga kvalitén. Sedan färgas håret in på ett liknande skonsamt sätt som man gör med cachmire, resultatet är ett hår med bestående färg. Vi har jobbar med en maskin som värmer fästena med laser och är mycket skonsamt för håret. Fästena blir väldigt små.

KONSULTATION

För att få bästa resultat gör vi alltid en kostnadsfri konsultation här på salongen,du får också svar på dina frågor. Vi tittar på ditt utgångsläge på hår, hur mycket hår som kommer att behövas till din nya frisyr, vilken längd du önskar samt vilka färger som passar dig. Du får ett pris på behandlingen. Vi beräknar att vi har håret på salongen ca 1-2 dagar efter konsultation.

INDISKT HÅR

Great Lengths hår kommer från Indien.
Indiskt hår är mycket likt europeiskt hår. Håret är nästan aldrig kemiskt behandlat. När de gifter sig, klipper de av tradition av sig sin hårfläta. De säljer håret, som är av topp-kvalitet. Great Lengths köper det här håret från ett särskilt distrikt i Indien där kvinnorna offrar håret till templen. Därav namnet Tempelhår!

Starkt och vackert hår.
Det finns många fördelar med att använda det indiska håret. Det skyddande ytlagret är intakt, ligger “åt rätt håll” och håret är av rätt tjocklek. Nu ska håret genomgå en ca 2-4 veckor lång process på Great Lengths fabrik då färgpigmenten i håret ska frigöras. Därefter färgas det i olika nyanser. Man färgar utan kemikalier med en mycket skonsam metod. Det kan liknas vid natur-metoden för hur lin och ull (cachmire) färgas in. Resultatet är ett hår med bestående färg. Se gärna filmen.

SKÖTSEL

Ha ditt långa hår i en fläta när du sover. Då slits det mindre och blir inte tovigt. Det är mycket viktigt att du borstar ordentligt i hårbotten så att ditt eget hår inte tovar sig in mot hårbotten och orsakar problem. Du tvättar o stylar det som vanligt.
Borsta igenom håret ordentligt minst en gång per dag och alltid före tvätt. Borsta även över fästena. Använd en borste med naturhår, på salongen säljer vi borstar som passar. För bästa resultat använd produkter som vi rekommenderar på salong.

MASKIN ULTRASONIC 5000

Teknologi är passionen för Great Lengths internationals och presentationen av Ultrasonic 5000 metoden är resultatet av detta. Denna ”kalla sammansmältning” metoden behöver ingen värme. Great Lengths slingorna fästs via ultrasonisk vibration. Ultrasonic 5000 används på gör att fästena flyter genom kundens hår och in i Great Lengths slingan. Lika flexibel som 3200 Thermal metoden, kan Ultrasonic 5000 uppnå otroliga resultat för kunder med speciella behov, även de med tunt fint hår. Great lengths Ultrasonic 5000, är världens bästa system för isättning av äkta hår slingor.

FÄSTET

Great Lengths har en mycket skonsam teknik. Vi har skapat en ”high-teck” metod för att fästa Great lengths slingor i det egna håret. Denna typ av fästen är tillverkat av polymer, vilka molekylernas struktur är väldigt likt ditt eget hår. Vi använder oss av en ny maskin som smälter fästet med hjälp av laser vilket är väldigt skonsamt för ditt eget hår. Fästet tål både värme och vatten.

 

FÄRGER

Great Lengths finns i 40 naturfärger, 8 crazy färger, 4 juvel färger och 6 pastell färger.

 


LÄNGDER

Håret finns i 5 standard längder. 30, 40, 45, 50, 60 cm.
För att du skall få en uppfattning om vilken längd som skulle passa just dig kan du mäta upp ett snöre i önskad längd och sedan hålla den längst ned i nacken eller precis över örat. Alltså inte uppe på huvudet.

PRIS

Priset för extension beräknas på mängd och längd! Man utgår från din tjocklek på det egna håret, så beroende på önskad längd beräknas hur många slingor som kommer att behövas. Ofta behöver ett tjockare hår mer extensions pga att man måste fylla ut från där det egna håret slutar. Ett tunnare hår fäster man oftast färre slingor.

En normal förlängning ligger på 75-150 slingor.
Förtjockning från15 slingor och uppåt beroende på önskad tjocklek.

Pris per slinga:
30 cm 59 kr
40 cm 69 kr
50 cm 77 kr
60 cm 88 kr

HÅLLBARHET

Hållbarheten brukar vara 3- 6 månader, beroende på det egna hårets kvalite, tjocklek och till stor del på hur väl du sköter ditt nya hår. Vi tappar normalt ca100 hårstrån om dagen och några av dom blir sittande fast i fästena och har då möjlighet att trassla sig. Därför är borstning av håret väldigt viktigt, att man verkligen borstar i botten med en specialborste som vi säljer på salongen.

URTAGNING

När du vill ta ut håret kommer man tillbaka till salongen för att ta ut det.
Vi använder en speciell vätska som löser upp fästena och sedan med hjälp av en tång smular sig fästet och kan lätt tas bort. Detta är inte skadligt för håret om det görs på salong, försök därför aldrig att själv dra ur dom.

Urtagning kostar 500 kr/timme

LUXURIOUS LASHES

LUXURIOUS LASHES

FRANSFÖRLÄNGNING

Säkraste tekniken & tryggaste metoden

Metoden som vi använder kallas för singles, det innebär att man endast applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans. På så sätt är metoden smärtfri och sliter inte på kundens egna frans. Singles med rätt teknik är den enda metoden i branschen som gör att man kan bära extensions kontinuerligt.

Varje behandling kundanpassas noga vilket innebär att du och vår fransstylist tillsammans kommer fram till vilken lösning som är bäst för just dina ögon.

Syftet med en ögonfransförlängning är olika från person till person. Önskemål om längre och mer böjda fransar. Drömmen om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp. Möjligheten att få ett yngre och maximalt förstorat öga. Bekvämligheten i att slippa använda mascara och ändå se nysminkad och fräsch ut dygnet runt.

Vilket är ditt syfte?

RAKNING

RAKNING

Vi erbjuda våra manliga kunder traditionell rakning med kniv.

I behandlingen ingår det, uppmjukande behandling med rakolja som mjukar upp skägget och ger näring till huden vid rakning. Efter oljan gör vi ett omslag med varm handduk för att ytterligare mjuka upp skägget innan rakning. Rakningen utförs med kniv och raklödder efter kundens önskemål. Behandlingen upprepas 2 gånger för bästa resultat och för att komma så nära huden som möjligt. Sedan avslutar vi behandlingen med en kall handduk och så smörjer vi in huden med en lugnande ansiktscremé, detta sluter porerna och återfuktar huden.

BLOMDAHL-HÅLTAGNING

BLOMDAHL-HÅLTAGNING

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

Många barn vill ha hål i öronen!

Allt fler barn tar hål i öronen, och det sker i allt tidigare åldrar.
Det gäller inte bara flickor, utan även pojkar.

Därför har Blomdahl Medical utvecklat produkter som är speciellt lämpliga för öronhåltagning på barn.

NYHET – Medical Plastic Daisy – barnens nya favoriter!

Medical Plastic – 0% nickel
Medicinsk plast är världens enda material för öronhåltagning med 0% nickel. Med ren, medicinisk plast kan du vara säker på att inte utsättas för någon nickel överhuvudtaget. Rekommenderas för barn och vuxna som vill vara absolut säkra på att inte utveckla nickelallergi under läkningsperioden.

Golden Medical Plastic & Silver Medical Plastic.
Nu äntligen finns det håltagningsörhängen i guld & silver, men med garanterat 0% nickel. Golden & Silver Medical Plastic är tillverkade i samma hudvänliga, medicinska plast som våra Medical Plastic håltagningsörhängen. Det gör dem till det naturliga valet för barn som vill ha guld- eller silverörhängen.

Golden Medical Plastic är förgyllda med 24K guld, medan Silver Medical Plastic är ytbelagda med den exklusiva ädelmetallen rodium. Förgyllningen/rodieringen täcker bara den synliga delen, d v s den del av örhänget som inte ligger än mot örat. Det är bara den hudvänliga, rena medicinska plasten som kommer i kontakt med örat.

Skötselråd
När du har tagit hål med Blomdahl Medical Ear Piercing skall du alltid få ett skriftligt skötselråd som vi har tagit fram tillsammans med våra medicinska rådgivare. De tre nyckelorden för problemfri läkning är RENT, TORRT & LUFTIGT

Bästa läkningen!
Hältagningsörhängena i Blomdahl Medical Ear Piercing är inte bara väckra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. De skiljer sig från “vanliga” örhängen på följande punkter:

 • Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem.
 • De är mycket små och lätta. Medical Plastic håltagningsörhängen väger bara 1/5 av de traditionella håltagningsörhängena i stål.
 • Låset sitter alltid längst ut på örhänget. Därmed kommer luft till det nytagna hålet, vilket är viktigt för en bra läkning.
 • Låset kapslar in örhängets vassa spets så att inte spetsen irriterar eller skadar huden.
 • Örhänget är lite tjockare än vanliga örhängen. Det minskar risken för att det känsliga nytagna hålet skadas vid byte till andra örhängen efter läkningsperioden.
 • Örhänget finns i två längder.

HUDVÅRD

HUDVÅRD

Ansiktsbehandlingar

Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig hudhälsa & skönhet. Varje ansiktsbehandling är individuellt anpassad efter din huds specifika behov. Det enda du behöver göra är att välja behandlingstiden och vilket resultat du vill ha.

Varje behandling startar med en hudanalys för att få en uppfattning om din hudtyp och hudens tillstånd. Därefter skräddarsyr jag varje behandling beroende på vilken tid du valt och för att tillgodose just din huds behov.

Jag kommer även föreslå vilken/vilka behandlingar du behöver göra i fortsättningen för att uppnå ditt optimala hudresultat samt ge dig råd om hur du på bästa sätt kan fortsätta sköta din hud hemma.

Behandlingstider att välja mellan

 • Ansiktsbehandling Klassisk 60 min/Man 60 min/ Djuprengöring, acne 60 min
 • Ansiktsbehandling Ungdom 50 min, upp till 18 år
 • Ansiktsbehandling De Luxe inkl ”Guldmasken” 75 min
 • Ansiktsbehandling inkl frans- och brynfärg 75 min
 • Ansiktsbehandling inkl apparatur 90 min
 • Ansiktsbehandling Quick- Fix inkl färg o form, frans- o bryn 45 min
 • Ansiktsbehandling ECO 40 min

 

Ansiktsbehandling Klassisk/ Man /Djuprengöring o Acne 60 min
En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter.
Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- och halsmassage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation)

Ungdomsbehandling 50 min
För dig under 18 år som behöver lägga fokus på djuprengöring.

Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling/Aha syra, ånga, porrengöring, mask & avslutande produkter.

Exuviance-treatment

Ansiktsbehandling De Luxe 75 min

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Brynen formas för att ge ögonen ett lyft.
Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga,  djuprengöring, formning av bryn, massage av ansikte, hals och dekolltage, specialmask, ögonkräm, dagkräm, vårdande foundation.

Ansiktsbehandling färg och form fransar- och bryn, 75 min

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft.

Ingår :Rengöring, hudanalys, färg och form av fransar och bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation.

Ansiktsbehandling med apparatur 90 min
En avslappnande och effektiv ansiktsbehandling med produkter och apparatur anpassat för ditt behov. Inleds med skön peeling med mjuk borste som tar bort döda hudceller och sätter igång cirkulationen i huden, djuprengöring och formning av bryn, apparatur efter överenskommelse mellan terapeut och kund, syresättning av huden/nedslussning av serum/ muskelstimulerande. Därefter massage och mask. Efter denna behandling kommer du att både se och känna att något har hänt!
Rekommenderas att ge bort till present till någon man tycker om!
Ingår Rengöring, hudanalys, apparatur, ånga,  djuprengöring, formning av bryn, ansikts-hals o dekolltagemassage, apparatur, mask, serum, dagkräm, foundation.

Ansiktsbehandling Quick- Fix inkl färg o form, frans- o bryn 45 min
Kortare behandling där fransar och bryn fixas med färg och form under tiden du ligger i en antiage mask. Avslutas med dagkräm och foundation.
Ingår Rengöring, ansikte och ögon, rejuvenating mask, färg och form av fransar och bryn, dagkräm, ögonkräm, foundation.

Ögonbehandling ”pigga ögon” 40 min
Ingår Färg och form av fransar och bryn, ögon serum-mask värde 100 kr, långtidsverkande ögonmask som minimerar rynkor och fina linjer, ögonkräm. Resultat piggare ögon.

 

AHA-kur alla hudtyper
360 kr per behandling/ Kur 6 behandlingar, 2160 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 mån)En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 6 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 7:e behandling (giltig i 6 månader). Ingår; Rengöring, AHA-peeling, serum, dagkräm, foundation. ca 20-25 min per gång.

AHA-kur antiaging
540kr per behandling/ Kur 6 behandlingar, 3240 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 månader. Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiaging behandling. Vid köp av 6 behandlingar samtidigt bjuder jag på en 7:e behandling (giltig i 6 mån). Ingår; Rengöring, booster, AHA-peeling, specialmask ”guldmask”, dagkräm, vårdande foundation. ca 35-40 min per gång.

Hudanalys/konsultation 200 kr separat utan behandling annars ingår det i alla behandlingar.

Tillval i behandling Exuviance:

 • Färg och form fransar och bryn
 • Booster; För att stärka effekten av din behandling: antiage/clarifying 100 kr
 • Antiaging Peel Booster; Antioxidanter som motverkar och minimera fina linjer och rynkor.
 • Clarifying Peel Booster; För att motverka och minimera acne och oren hy.
 • Ögonmask; Långtidsverkande fukt, minimerar rynkor och fina linjer runt ögonen.100 kr
 • Guldmask;Intensiv antiaging mask som jämnar ut hudens struktur och ger fin lyster 100kr
 • Dekolltagebehandling; AHA som exfolierar och ger huden jämnare utseende och bättre lyster. 150 kr i ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Clinicare (Nyhet! kommer inom kort)

Mikrodermabrasion
Huden slipas/blästras med mikrokristaller på huden
Mikrodermabrasion i behandling 300 kr

Ansiktsbehandling ECO 45 min

En skön ansiktsbehandling där jag använder helt rena ekologiska produkter innehållande havtornsolja som är proppade med vitaminer, omega oljor som 3,6,7,9 som reparerar, återfuktar och ger näring. Ansiktet görs rent med en härlig rengöringsolja, ansiktsvatten och därefter appliceras en peelande ansiktsmask. (ingen djuprengöring i denna behandling utan bara skön och väldoftande) Akupressur med olja innehållande havtornsolja. Avslutas med kräm.
Ingår: Rengöring, peelingmask, akupressur och lymfdränage massage, kräm.

ZAO Eco make up

Välkommen in till salongen för att se vårt utbud av ekologisk make up

Certifierad vegan, ekologisk & 100% cruelty free

Frans och bryn

Tänk på att ta ut linser innan ögonbehandling. Fransfärg utförs inte vid ögoninfektion.

Ingår :Ögonmakeuprengöring, och avslutande ögonkräm samt en avslappnad stund

Frans/brynfärg i beh. 200:-
Frans & brynfärg i beh. 260:-

Frans & brynfärg inkl form 380 :-

Ögonbehandling, frans- och brynfärg, form ögonmask 40 min 460:-
Fransböjning Elleebana 640:-

Fransböjning Elleebana inkl fransfärg 795:-

Fransböjning Elleebana inkl frans o brynfärg o form  890:-

Fransböjning Combinal 590 :-

Fransböjning inkl fransfärg Combinal 750 :-

Fransböjning inkl frans o brynfärg o form 840 :-

ELLEEBANA LASH LIFT

Elleebana lash lift permanent ögonfransböj hållbar 6-8 v beroende på fransarnas kondition och hur man sköter fransarna.

Elleebana lashlift inkl fransfärg

 

Elleebana lashlift inkl frans och brynfärg och form

Rek att man ej har makeup på sig vid lashlift.

Skötselråd vid Lash lift 24 tim efter behandling; Använd ej maskara, oljebaserade produkter, schampo eller balsam, bastu, värme, samt att gnugga fransarna, detta för att franspermanenten släpper och fransarna kan återgå till sin ursprungliga form.

Undvik starka ögonmakeupremovers 48 timmar efter Lash lift.

 

Combinal fransböjning

Fransböj inkl fransfärg

Fransböj inkl frans- och brynfärg o form

VACKRA HÄNDER

Paraffinbad händer 250 kr (tid 15 min)
Paraffinbad passar alla med torra händer eller som har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer. Händerna tvättas och smörjs in med kräm för att sedan doppas ned i varmt paraffinbad 2-3 ggr. Därefter bevaras värmen genom att man får ”frottevantar” som man stoppar in händerna i. Paraffinet sitter på 10-15 min. När man tar bort paraffinet är händerna lena mjuka.

Handbehandling AHA och Paraffinbad 390 kr (25 min)
Som Paraffinbad; Händerna tvättas och man applicerar AHA gel som exfolierar och ger huden jämnare hudton och förbättrad lyster (huden ser yngre ut), AHA gel tvättas bort med varma handdukar, händerna smörjs därefter in med handkräm och paraffinbad.

HÅRBORTTAGNING

Vaxning

Vaxning Bryn 200 kr

Vaxning Bryn+överläpp 290 kr

Vaxning Överläpp 200 kr
Vaxning Överläpp+Haka 290 kr
Vaxning Axill 250 kr
Vaxning Bikini 290 kr
Vaxning Underben 370 kr

Vaxning Underben + bikini 520 kr

Vaxning Helben ej bikini 610 kr
Vaxning Helben inkl bikini 690 kr
Vaxning Rygg/Bröst från 490 kr
Diathermi från 300 kr
Borttagning av blodkärl, milier, fibrom.

SLEEK BROWS

En Skonsam, Semi-permanent Behandling Som Varar Upp Till 2-4 Veckor

Sleek Brows är en helt ny behandling inom skönhetsindustrin. Vår nya, revolutionerande tredimensionella bryn-uppbyggnadsteknik ger oss möjlighet att helt rekonstruera dina ögonbryn. Vi skapar en fyllighet och precisering som inte kan uppnås genom traditionell ögonbrynsvård eller makeup. Resultatet är ett vattenbeständigt, kladdfritt ögonbryn. Sleek Brows skapas genom att bygga på din naturliga form för att skapa fylligare, tjockare, magnifika ögonbryn som har perfekt definition.
Skonsam, semi-permanent behandling som varar upp till 2-4 veckor. Slutresultatet är skräddarsytt efter dina bryns förutsättningar och behandlingen är lämplig både för dem som har naturligt jämna ögonbryn, som de som helt-eller delvis lider av ögonbrynsförlust.

 

 Revolution Med 3D-formade Ögonbryn

Vår nya, revolutionerande tredimensionella bryn-uppbyggnadsteknik ger dig möjligheten att rekonstruera ögonbrynen helt. Du kan skapa fyllighet och definition som inte kan uppnås med regelbunden ögonbryn grooming eller makeup. Resultatet är ett vattenresistent och kladdfritt ögonbryn, som skapas genom att bygga på din naturliga form för att skapa fylligare, tjockare, magnifika ögonbryn som har perfekt definition och varar upp till 2-4 veckor.
Det uppnådda resultatet liknar permanent makeup förutom att det är 3 dimensionellt, smärtfritt och skonsamt. Utseendet är skräddarsytt för varje person och är lika lämpligt både för den som har naturligt jämna ögonbryn, som den som helt-eller delvis lider av ögonbrynsförlust.
Behandling så unik som vår är inte tillgänglig med något annat företag. Detta är inte bara ”ögonbryn extensions”, utan en helt ny revolutionerande teknik för att bygga ögonbryn och som dessutom ökar hårtillväxten med tiden. Sleek Brows varar upp till 4 veckor, eller ännu längre med tillbörlig omsorg. Vår forskning har lett oss att utveckla 2 helt nya koncept för skönhetsindustrin.
Det första konceptet är till för den som har naturligt jämna eller glesa ögonbryn och önskar ytterligare fyllighet och markerad form. I det här fallet använder vi ett speciellt syntetisk som appliceras på de naturliga hårstråna. Det andra konceptet är för den som helt eller delvis saknar ögonbryn. Vi har utvecklat en strukturfärg som kan tillämpas direkt på huden där det saknas hår för att imitera effekten av naturliga hårstrån. Denna fantastiska skulpteringsfärg är vattenresistent och ger kunden möjlighet att odla sina naturliga ögonbryn under behandlingens gång eftersom produkten innehåller vitamin A och E samt blockerar bakterier samtidigt som den låter huden.

Varför Välja Sleek Brows ?

• Naturligt resultat
• Bra för kunder som har inga bryn eller kunder som vill ha fullständig definition.
• Vi lägger inte brynförlängningen direkt på huden.
• Skulpteringsfärgen har tillväxtfaktorer
• Visste du att bryn blir allt mer populärare än fransar ?
• Vattenresistent, kladdfri , skonsam
• Unik , känns och ser naturligt ut
• Lämplig för alla – ögonbrynen är skräddarsydda för varje person och kan vara lika naturliga eller markerade som kunden önskar!

HÅRBORTTAGNING

HÅRBORTTAGNING

Vaxning

Vaxning Överläpp/Haka 200 kr

Vaxning bryn 200 kr

Vaxning Överläpp+Haka 290 kr

Vaxning Axill 250 kr

Vaxning Bikini 300 kr

Vaxning Underben 390 kr

Vaxning Underben + bikini 550 kr

Vaxning Helben ej bikini 630 kr

Vaxning Helben inkl bikini 700 kr

Vaxning Rygg/Bröst från 550 kr

Diathermi från 300 kr

Borttagning av blodkärl, milier, fibrom

FRANS OCH BRYNVÅRD

Frans/brynfärg i beh. 200:-
Frans & brynfärg i beh. 260:-

Frans & brynfärg inkl form 380 :-

Ögonbehandling, frans- och brynfärg, form ögonmask 40 min 460:-
Fransböjning Elleebana 640:-

Fransböjning Elleebana inkl fransfärg 795:-

Fransböjning Elleebana inkl frans o brynfärg o form  890:-

Fransböjning Combinal 590 :-

Fransböjning inkl fransfärg Combinal 750 :-

Fransböjning inkl frans o brynfärg o form 840 :-

ELLEEBANA LASH LIFT

Elleebana lash lift permanent ögonfransböj hållbar 6-8 v beroende på fransarnas kondition och hur man sköter fransarna.

Elleebana lashlift inkl fransfärg

 

Elleebana lashlift inkl frans och brynfärg och form

Rek att man ej har makeup på sig vid lashlift.

Skötselråd vid Lash lift 24 tim efter behandling; Använd ej maskara, oljebaserade produkter, schampo eller balsam, bastu, värme, samt att gnugga fransarna, detta för att franspermanenten släpper och fransarna kan återgå till sin ursprungliga form.

Undvik starka ögonmakeupremovers 48 timmar efter Lash lift.

 

Combinal fransböjning

Till er som redan har långa fransar eller vill slippa böja dem varje morgon, något som sliter på fransarna medans en permanent böj är mycket skonsammare.

Fransböj inkl kransfärg eller Fransböj inkl frans- och brynfärg o form

18485788_1380990375322986_92814452211665995_n